dimecres, 20 de juny del 2007

Solbes autoritza la venda d´un 25% de les reserves estatals d´or: 80 tonelades d´or

La noticia fou feta pública per un portal especialitzat: www.oroyfinanzas.com, que va destacar les elevades vendes d´or i metalls preciosos realitzades en els mesos de març i abril, per un total de 2,6 milions d´unces o l´equivalent a 80 tonelades. A més, el maig es varen vendre 0,9 milions d´unces, com si no en tinguessim prou amb l´espoli fiscal, ara especular amb les reserves per ves a saber quins interessos internacionals especulatius ocults del preu de l´or.

I es que no és una quantitat, menor, suposa un 26% de les reserves d´or que s´ha venut el Banc d´Espanya, aquest organisme sense control democràtic, per estabilitzar la moneda, que segueix els passos de bancs centrals com l´alemany, qui realment dirigeix la politica monetària de l´euro. Però , segons els experts, és per l´elevat endeutament de les exportacions. O serà la patacada econòmica que pot succeir per l´alentiment del sector de la construcció i l´elevat endeutament de famílies i empreses, quan comenci a patir i o declarar-se en fallida? És un indicador del crack econòmic de l´economia estatal basada en el totxo? Algú li demanarà comptes al ministre d´economia espanyol Solbes? Després de la posada en borsa del fons de reserva de les pensions, algú hauria de parar els peus aquest ministre espanyol Solbes o demanar-li la dimissió, ja que entén els comptes i els recursos públics com si fossin una ruleta russa especulativa, que posa en perill l´interés general de la ciutadania, sense control democràtic de decisions de calat social.

Alguns dels prestigiosos economistes del nostre país farà el pas i fer un estudi seriós del que suposaria tenir un Banc públic català que dinamitzi l´economia del país i un Banc central català sobirà, vist la realitat?


Més informació en aquesta notícia.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici